Brug en vinreol i din indretning
Vinreol (foto: traevarer.dk)

Vinreol med plads til mange vine (foto: traevarer.dk)

Det kan være en god idé at tænke i alternative baner, når du ikke har en stor vinkælder at finde frem. Men det er der også hyggelige fordele ved.

 

Brug vinreolen i din indretning.

 

Uanset størrelsen på din vinsamling, kender du sikkert til de mange flasker rød- og hvidvin, der kan samle sig efter diverse sammenkomster, hvad end det er middag, jubilæum eller fødselsdage. Selvom samlingen hurtigt kan vokse, er det ikke sikkert, at der er plads i dit hjem til at have en decideret samling. Her kan gode råd være dyre – og så alligevel ikke. En vinreol er en god og simpel løsning til at opbevare din vin på. Det er et møbel, du både kan bruge praktisk og dekorativt i dit hjem, og kan let integreres i indretningen. Vinen vil være flot og de grønne flasker vil stå sig flot ud fra det lysetræ, vinreolen er lavet af. Det kan give en hyggelig og fin stemning af at være på restaurant hver eneste dag.

 

Selvom du måske har strikte idéer om hvordan dit hjem skal se ud, kan det let ske at vinreolen bryder med dette. Dog er en vinreol ofte i ubehandlet træ, som vi ser mere og mere af i indretningen af de danske hjem, og det kan let behandles til at få det look, du ønsker afspejlet i hjemmet. Den kan derudover være med til at skabe nogle rene linjer i hjemmet.

 

Den bedste opbevaring

 

Derudover har vinreolen den fordel at vinen faktisk ar bedst af at blive opbevaret her. Den har nemlig bedst af at ligge ned, og det er derudover også vigtigt at finde det rigtige sted i hjemmet, hvor vinen har det køligst. Dermed ingen direkte sol. Derfor er en kælder selvfølgelig bedst, men har man ikke det, skal man blot sørge for at vinen er placeret i skyggen og ikke kan blive udsat for direkte sol i løbet af dagen.

 

Se hvor du køber en vinreol her

 

Få flere ideer:

Vitrineskabe i træ

En tallerkenrække pryder hjemmets køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]