Vitrineskabe i træ
Vitrineskabe (foto: traevarer.dk)

Vitrineskabe (foto: traevarer.dk)

Det kan være et hyr at indrette sit hjem, der er så mange valg, man skal træffe og der er den røde tråd, der skal trækkes igennem samtlige valg, man træffer. En god tommelfinger regel, hvis man gerne vil have et hjem, der på den ene side er moderne og samtidig har lidt af fortidens varme i sig, er, at man skal man blande nogle klassiske møbeldesigns sammen med moderne designermøbler.

Indret med stil

På den måde skaber man en god balance mellem det visionære og det nostalgiske. Vitrineskabe er nogle af fortidens møbeldesigns, men kan sagtens fås i en mere moderne udgave samt individualiseres gennem en unik og nytænkende brug. Traditionelt bruger man vitrineskabe til at opbevare glas, service og den slags, altså de pænere stel, man ejer – men man kan sagtens fylde vitrineskabe med bøger eller brætspil i stedet for. Det er også meget oppe i tiden at nytænke gamle møbler og finde kreative brugsformer.

Moderne vitrineskabe i klassisk materiale

Uanset hvor kreativ en nyfortolkning, man giver vitrineskabe, så er der et klassisk træk, der holder den dag i dag og som vil blive ved med at holde også fremover. Det træk vedrører materialevalget, nemlig træ. Det var smukt den dag de første vitrineskabe blev lavet, og det er stadig smukt, når der bliver lavet vitrineskabe i dag. Man kan vælge vitrineskabe lavet af træ i mange forskellige sorter. Man kan få lyse vitrineskabe lavet i bøgetræ eller man kan vælge en mørkere sort som for eksempel eg eller kirsebær. Det er blot nogle eksempler på sorter og farver, men der findes mange flere, man kan undersøge.
Vitrineskabe i træ tilfører ens hjem et særligt æstetisk præg, der er prægnant med romantiske og drømmende associationer, samtidig med at man kan tilføre dem en ekstra dimension gennem nyfortolkning.

Find smukke vitrineskabe i træ

 

Læs også

Et vitrineskab er klassisk i en moderne tid

Køb en smuk vin reol til hjemmet med det samme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]