Vissevasse plakater bringer retro stilen tilbage i hjemmet
Tag et kig på Vissevasse, hvis det her er dig (foto cahetu.dk)

Tag et kig på Vissevasse, hvis det her er dig (foto: Cahetu)

Vissevasse plakaterne illustrerer Danmark med udtryk som “Fyn er Fin” samt billeder af kendte bygninger fog områder fra Danmark lige fra Skagen til Frederiksberg og København. Forbi Det Danske Køkken kommer man også. Samtidig er der enkelte plakater, der illustrerer andre steder i verden. Vissevasse plakaterne har opnået utrolig stor popularitet i udlandet og succesen fortsætter også i Danmark.

Sjove motiver og skrifttyper

Den sjove komposition, de levende linjer og det næsten tegnede præg, gør en vissevasse plakat unik. Farverne er rolige og meget harmonisk sammenhængende. De sjove skrifttyper, der bruges danner fint ordene Danmark, Frederiksberg, København med mere uden brug af vokaler. En sjov måde at sætte ord i hovedet, som reelt set ikke er der. Samtidig har man valgt nogle til tider ret morsomme motiver blandt andet syltede agurker. Den ville da passe perfekt ud til køkkenet…

Mix & Match

Med Vissevasse plakaterne er det let at mix & match dine yndlingsplakater. Farverne brugt i samtlige plakater harmonerer fint med hinanden, stilarten er helt den samme og man kan sagtens lave en serie ud af plakaterne. Så vælg dine yndlings ud, find hammer og søm frem og så er det bare at gå i krig.

Kvalitet og størrelser

Alle Vissevasse plakater printes på 180g mat papir. 180g er en medium tykkelse og giver en fin robusthed og fasthed til billedet. Den matte overflade hjælper samtidig motivet ud i rummet og giver et lækkert finish til plakatens udtryk. Plakaterne fås i størrelserne 30x40cm og 50x70cm. De leveres dog ikke i ramme, så hvis man ønsker dette må man investere lidt ekstra.

Se på en Vissevasseplakat her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]