Udstil mormors stel i en klassisk tallerkenrække
Gør hjemmet hyggeligere (foto traevarer.dk)

Gør hjemmet hyggeligere (foto traevarer.dk)

Gamle klassiske møbler giver stil og liv til et hjem. De viser personlighed og fortæller en historie. Det er dog ikke altid, at de gamle klassiske møbler som banansofaer, sætterkasser, vitrineskabe eller en tallerkenrække er noget du har arvet. Hvad du som oftest arver er mormor eller farmors stel. Og hvad skal man gøre med det? Du kan købe nye versioner af de klassiske møbler og udstille de fine arvestykker. Eksempelvis, hvis du har arvet et stel. De kan du sætte op på en tallerkenrække.

 

Find flere muligheder og glemte tallerkener

Tallerkenrækker kan også bruges til mange andre ting. Du kan sætte dit almindelige service her, hvis du har noget fint service, som du gerne vil udstille. De giver en dejlig hyggelig atmosfære og hjemmelig stil at have sit service stående fremme. Nogle vælger også at bruge tallerkenrækker til at stille sjove loppefund på, således tallerkenrække simpelthen udgør en vægudsmykning. En tallerkenrække er en lang liste, hvor der er sidder et slags gelænder på, som tallerkenerne hviler sig på. Du stiller tallerkenerne skråt ned og lader dem hvile på den nederste liste og gelænderet. Hvis det er lidt svært at se for sig, så prøv at google det. Du har med garanti set en tallerkenrække før – eventuelt i gamle film eller hos gamle mennesker.

 

Sådan fungerer en tallerkenrække

Tallerkenrækker er imidlertid ved at genfinde sig på det moderne møbelmarked. Det er nostalgien, der vinder frem og det at have nogle møbler med historier er meget populært. Du findes tallerkenrækker, sætterkasser og vitrineskabe mange steder, og et godt sted at starte er hos en trævarerforhandler. Her finder du ofte de klassiske træmøbler i en mere enkel stil, således du kan male eller lakere møbler efter behov og ønske. Du kan kigge hos Trævarer, der er en trævarerforhandler, der er kendt for god kvalitet.

De har et stort udvalg af møbler og du finder dem alle på deres hjemmeside, der er www.traevarer.dk.

Se også:

Vitrineskabe i træ

Juniorsenge er afgørende for fede børneværelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]