Stort udvalg af produkter med fokus på ergonomi
Ergonomisk korrekte saddelstole hjælper mod rygsmerter foto kontortingdk

Ergonomisk korrekte saddelstole hjælper mod rygsmerter (foto: kontorting.dk)

Uanset om du søger en ergonomisk sadelstol, en ergonomisk mus eller en hæftetang, så vil du i sortimentet finde en række forskellige produkttyper, som alle har fokus på ergonomi.

 

Fokus på ergonomi

Har man sit fokus på ergonomi, er man sikret de bedste muligheder for at undgå arbejdsskader forårsaget af gentagende ensidigt arbejde. Langt de fleste arbejdsskader på kontorarbejdspladser vedrører rygskader, diskosprolaps, nakkespændinger, smerter i skulder og hovedpiner. Dette skyldes en usund siddestilling over længere tid, uden variation eller bevægelse. Også symptomer som tennisalbue ses hyppigt, grundet for meget brug af en almindelig mus. Selvfølgelig er der mange andre skader som kan forårsages af en dårlig siddestilling og manglende variation i bevægelser – og det er vigtigt at komme disse siddestillinger til livs.

 

Hvad kan man selv gøre?

De to vigtigste redskaber i et kontor, er et hæve/sænke bord, som kan indstilles i højden samt en ergonomisk sadelstol. En ergonomisk sadelstol retter ryggen op, det er således næsten umuligt at sidde og falde sammen i ryggen. Derved undgår man flest mulige rygskader. Højden mellem stol og bord skal også være korrekt, for at undgå skulder- og nakkesmerter. Muligheden for at hæve bordet i højden giver anledning til at kunne stå op og arbejde. Denne variation er vigtig for at undgå smerter og skader. Derudover er en ergonomisk mus et must, for at undgå tennisalbue eller smerter i håndled – og på længere sigt undgå gigt i hånden. Hertil finder man en lang række andre ergonomiske produkter, som kan erstatte de almindelige produkter på kontoret. Det giver muligheden for at mindske skader, sygefravær og forebyggelse i form af massage, kiropraktor med videre.

Find dit meget hjælp i hverdagen, ergonomi produkt her

 

Få mere inspiration:

Få en skrivebordslampe og sørg for et godt arbejdslyst på kontoret

Brevbakker kan spare firmaet tid og penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]