Ny seng med komfort og kvalitet
En dejlig elevationsseng (foto Dunlopillo.dk)

En dejlig elevationsseng (foto Dunlopillo.dk)

Som mennesker fungerer vi ikke optimalt, hvis vi ikke får den søvn vi har brug for. Tilstrækkelig og regelmæssig søvn er afgørende for de fleste, hvis ens hverdag skal hænge sammen. Der er mange faktorer der er afgørende for en god nats søvn, for eksempel døgnrytme, livsstil, helbrede, men ikke mindst din seng. Som mennesker tilbringer vi næsten halvdelen af vores liv i vores seng. Derfor gælder det om, ikke at gå på kompromis med ens komfort, tilfredshed og kvalitet, når det kommer til ens seng. Dog er det forskelligt fra person til person hvilken seng, der er bedst for lige præcis dig!

 

Prøve at ligge i sengen før du køber

Alle kroppe er nemlig forskellige, og derfor har vi også forskellige behov, når der skal tages højde for hvilken seng, man skal vælge. Samlevere gør ofte den fejl at købe samme madras til deres dobbeltseng. Det vil højst sandsynligt komme til at betyde, at én af dem vil komme til at ligge dårligt. Derfor må der altid tages hensyn til den enkelte, hvad enten det er fælles eller enkel sengekøb. En seng skal altid afprøves, ligesom alle andre produkter, der skal passe til ens krop. Derfor er det anbefalelsesværdigt altid at gå ud i forretningen og prøve sengen, inden du køber. Hvis du har dårlig ryg eller andre skavanker, bør dette tages højde for, inden sengen udvælges.

 

Vælg den helt rigtige seng

Hvorvidt der er behov for en hård eller blød madras, afhænger dog af hvilken skavank, der er tale om. Et godt råd er, at spørge din kiropraktor til råds. Generelt vil det være forskelligt for den enkelte, hvorvidt det er bedst med en blød eller hård madras. Men en god hovedregel at følge, er at rygsøjlen skal være fuldkommen parallel med sengesiden, når du ligger på siden. Disse råd vil sengespecialisten i den pågældende forretning ofte være behjælpelig med. Når sengen er købt og installeret i hjemmet, er det vigtigt at huske på at senge har en udløbsdato. De fleste specialister anbefaler at skifte seng gennemsnitligt hvert 10 år for at opnå optimal støtte.

 

Find det store udvalg af senge hos dunlopillo

 

Læs mere:

Frigiv plads – udnyt pladsen under madrasser

Med en topmadras kan du være sikker på at du sover bedre end ellers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]