Med dit eget cafébord kommer caféen til dig og ikke omvendt
Spiseborde (foto: traevarer.dk)

Ekstra bordplads er aldrig af vejen (foto: traevarer.dk)

Du behøver slet ikke at tage ud i byen for at opnå den hyggelige caféstemning til søndagens brunch. Den kan du nemt selv skab hjemme hos dig selv på terrassen; eller måske på din altan, hvis det er dét du har. Med et det rette cafébord har du allerede ét af grundelementerne. Det er ude ved cafébordet med de gode venner, vi sidder på de dejlige aftener om sensommeren og hygger os med måske et lille, tændt bålfad ved siden af, så man også kan riste nogle skumfiduser senere på aftenen, når der kun er gløder tilbage.

 

Detaljer i indretning er vigtig

Morgenkaffen får også lige en lidt bedre smag, hvis den bliver nydt ude ved cafébordet, hvor du også kan fange dagens første solstråler. De flittige skolebørn vil helt sikkert også have glæde af at kunne sidde ved et cafébord, så de kan få noget dejlig frisk luft og ilt til hjernen, når de sidder og knokler med lektierne og de vigtige afleveringer. Der er både store og små caféborde, og de laves i mange forskellige varianter og designs, så det er helt sikker muligt for dig at finde det rette cafébord, der passer til dine ønsker og dit hjem.

 

Der er et cafébord til en hver smag

Er du til det stilrene og klassiske look, så er det måske et rundt bord af rustfrit stål, der vil matche godt til resten af indretningen af din bolig. Eller hvis du sætter større pris på varme, og at der skal være en hyggelig stemning rundt om cafébordet, så kan det være, at et bord af finér eller teaktræ måske er mere dig? Som med de fleste andre ting, er det vigtigt, at du sørger for, at kvaliteten af cafébordet er i orden, i sær hvis det er noget, som du med sikkerhed ved, at du kommer til at bruge flittigt.

 

Se et udvalg af caféborde her

 

Læs også:

Vitrineskabe i træ

Dit hjem kræver en personlig stil – få en tallerkenrække

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]