Mayland skaber sammenhæng, mening og overblik over tiden
Mayland (foto: kontorting.dk)

Mayland (foto: kontorting.dk)

Mayland er kalendre, der giver overblik over tiden og dagens gøren og laden. Det handler om at kunne skabe muligheder ud fra den store og flydende masse, der hedder tiden. Tiden er modsat, hvad man måske ellers tror til dagligt ikke bygget op af intervaller. De eneste intervaller, der findes er de intervaller, der angiver solen opad og nedadstigen. Dette er de eneste naturlige intervaller, og disse intervaller er med til at muliggøre et rum, hvori man bør agere. Det hedder sig, at man bør agere efter omstændighederne. Disse omstændigheder kan nogle gange være svære at overskue. Ligesom det kan være svært at jonglere med mulighederne engang imellem.

Præcision og refleksion

Det kan derfor være en god ide at anskaffe sig en kalender. En kalender angiver med nøje og med præcision de forskellige muligheder, der ligger indenfor dagen. En kalender er med til at præcisere, hvad dagen har at byde på, og så er den samtidig også med til at angive et slags råderum, hvori man kan yde sin indsats. Organisationen af begivenheder og aftaler efter tid kan samtidig være et fordelagtigt redskab til en videre refleksion over forløbet, når måneden er omme. Det kan nemlig være hensigtsmæssigt at reflektere over et, som nu engang er sket, når det er sket. Der har man nemlig ofte nogle erfaringer, og disse kan være gavnlige at få skrevet ned.

At kunne forstå

Med en kalender fra Mayland bliver man altså bragt frem et sted, hvor man endnu ikke har været før. Det giver mening at investere i sådan en kalender, idet den bringer orden og organisation på det liv, der ofte kan føles så uoverskueligt og så uforståeligt under særlige momenter. Med en Mayland er man godt forberedt til livets mange gestusser. De er nemlig skrevet ned på kalenderens linjerede papir.

Læs meget mere om Mayland her

Categories: Kontor | Tags:

2 thoughts on “Mayland skaber sammenhæng, mening og overblik over tiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]