Mangler du plads på børneværelset? Kig efter en halvhøj seng
Skab mere plads (foto traevarer.dk)

Skab mere plads (foto traevarer.dk)

De fleste forældre vil gerne sørger for, at deres børn har et sejt, sjovt og hyggeligt børneværelse, som barnet kan kalde deres eget, og som kan indeholde, alt hvad man behøver for at lege, lære og sove trygt. Derfor handler det ofte om at udnytte pladsen bedst muligt.

Find den indre pirat eller prinsesse frem

Mange børn må nøjes med et af de mindre værelser, når rummene skal fordeles. Derfor er det ikke altid sikkert, at der er plads til alle barnets legesager og møbler på en gang. Heldigvis findes der nogle løsninger, som både kan gøre værelset mere brugbart og samtidig sjovere at opholde sig i.

Lige meget om man er stor eller lille, voksen eller barn, har man brug for en seng. Dette er dog ofte det møbel, som fylder mest på et børneværelse, da man skal bruge en del af gulvpladsen, og sengen gerne skulle være stor nok, til at man kan sove ordentligt.

Samtidig har mange børn en dejlig stor samling legetøj i alle afskygninger, og tit foregår legen på gulvet på værelset. Derfor kan det hurtigt ende med at rode en del.

En halvhøj seng kan skabe mere plads til alt det sjove

Med en halvhøj seng kan man udnytte den sparsomme plads på et børneværelse bedre. Dette er fordi, sengen har nogle højere ben end en traditionel seng. Derved kommer selve sengerammen højere op og frigør en masse plads nedenunder sengen. Det eneste det koster er den plads i højden over sengen, som man alligevel ikke kan bruge.

Al den plads under sengen kan man bruge til flere ting. Man kan for eksempel bruge den til opbevaring. Med store kasser kan man hurtigt finde sit legetøj, og også hurtigt få det gemt væk igen, når der skal ryddes op.

Samtidig kan pladsen under en halvhøj seng bruges til at lave en hule eller et lille legested, hvor man kan have et skrivebord til at lave lektier eller tegne tegninger.

Her kan du se mere om halvhøj seng

 

Læs også her:

Køb en ordentlig seng til dit barn – køb en junior seng

Børnelamper skal passe perfekt til børneværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]