Køb seng til de næste 20 år
Elevationsseng (foto: dunlopillo.dk)

Elevationsseng kan løfte hovedet til aftenlæsningen (foto: dunlopillo.dk)

Når man skal anskaffe sig en seng, er der mange ting at tænke på. Der er mange muligheder for forskellige sengestel, farver og materialer, men man skal først og fremmest finde frem til, hvilken type seng, man har brug for. Dernæst skal man overveje, hvilken type topmadras, man har brug for.

 

Køb seng af den rigtige type, der passer til dine behov

Hvis man har lidt ekstra penge at bruge på sit sengekøb, kan man overveje at købe en elevationsseng. Køb seng med elevationsfunktion, hvis du bruger soveværelset til at læse eller arbejde på din computer. En elevationsseng giver desuden mulighed for at afhjælpe smerter og hævelse i fødder og ben, så det er et rigtig godt valg, hvis man døjer med bentøjet. Det kræver dog en pæn pose penge at købe seng med elevation, men det er også det hele værd. Har man ikke råd til eller brug for en elevationsseng, kan det være smartere at købe en boksmadras, hvor man virkelig også kan få meget for pengene.

 

Sov sødt og godt i en blød eller hård seng

Alternativet er en kontinentalseng, som består af et sengestel, hvor man selv lægger en madras i. Køb seng med et flot stel i et lækkert, tidløst design, og du kan være sikker på at have seng de næste 20 år. Bliver du undervejs utilfreds med dit køb af seng, kan du skifte topmadras eller madras ud, og du vil dermed for ganske få penge kunne få en seng, der er så god som ny igen. Køb seng af den type, du ønsker, og derefter kan du begynde at overveje, hvilken slags topmadras, du vil have på din nye seng. Når du køber topmadras, skal du tænke over, hvor blød din seng skal være og hvor varmt du kan lide at have det, når du skal sove. Køb seng, når du har alle disse overvejelser på plads, og du vil kunne bruge den i mange år.

 

Køb seng og få en bedre nattesøvn find senge på dunlopillo.dk

 

Læs mere:

Byg selv din seng ved hjælp af blandt andet gode sengerammer

En elevationsseng er vejen til den bedste søvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]