Juniorsenge er afgørende for fede børneværelser
Skab mere plads (foto traevarer.dk)

Skab mere plads (foto traevarer.dk)

Når man skal ud og se på indretning til sit barns værelse, så er der mange, som kan gøre værelset sjovere og mere personligt. Det kan være et sjovt gulvtæppe, tapet, plads til opbevaring af legetøj og så videre. Mange gang glemmer man, at børnenes seng også kan være sjov og samtidig indgå som en del af legen. Netop sengen er en af de ting, som kan fylde meget på de små børneværelser, men ikke kan undværes. Derfor er sengen på flere måder vigtig, for at barnet får en god nattesøvn og dermed også en sund rytme og også for barnet for nogle gode legemuligheder

Juniorsenge udnytter børneværelses trange plads

Der er mange forskellige typer senge på markedet. Alle har de forskellige egenskaber og forskellige muligheder for at indgå i aktiviteterne på et børneværelse. Det kan være en stor hjælp for alle, hvis man finder en seng, som kan udnytte den sparsomme plads bedst muligt. Dette kunne for eksempel være en juniorseng. En juniorseng er en betegnelse for en seng til børn i forskellige aldersgrupper. Typisk har de en madrasstørrelse på 80 centimeter i bredden og omkring 160 centimeter i længden. Derudover findes der en række variationer af sengen, som kan hjælpe til at få mere plads ud af børneværelset. For eksempel kan man få juniorsenge, der har indbyggede skuffer under sengen. Dermed er der plads til at opbevare legesager, tøj eller bøger i skufferne og dermed sparer man plads, som man ellers ville bruge til reoler eller hylder på væggene.

 

Mere legerum

Andre juniorsenge udnytter højden på værelset, da den for det meste er overflødig, for de små beboere på værelserne. Derfor har nogle juniorsenge højere ben end en almindelig seng, og dermed er de hævet op for at frigive en del gulvplads under sengen, som så kan udnyttes på forskellig måde. Nogle vælger at lave en lille hule under sengen med puder, tæpper og måske et lille forhæng. Andre vælger at sætte et lille skrivebord under sengen, så der er plads til at tegne eller lave lektier.

Vil du se mere om juniorsenge, så kig her

 

Få mere inspiration:

Børnelamper skal passe perfekt til børneværelset

Nyd sommeren endnu mere med havemøbler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]