Ingen kaffe uden kaffefilter!
Find praktisk tilbehør, bland andet kaffefiltre, her: kontorting.dk

Find praktisk tilbehør, bland andet kaffefiltre, her: kontorting.dk

Mange mennesker arbejder det meste af deres liv. Hvis du er heldig, beskæftiger du dig med noget, som du holder af og finder interessant. Men lige meget hvor meget man holder af sit job, kan der være nogle dage, der er lange og svære at komme igennem. Første arbejdsdag efter en ferie er altid hård at komme igennem, og det samme gælder mandagen efter en god weekend, der desværre fløj af sted.

 

Find forskellige praktiske fornødenheder på nettet

Du gør dig sikkert umage på jobbet og gør alt, hvad du kan for at præstere dit bedste. Mange mennesker har et job, der indebærer en computer og derfor er sidestillende. Det kan være trættende at skulle kigge ind i en skærm i otte timer uden at bevæge sig eller trække frisk luft. For de flestes vedkommende er det derfor kaffen, der bliver dagens højdepunkt. Alle arbejdspladser bør være udstyret med kaffe til fri afbenyttelse af alle stedets ansatte. Kaffe er et dejligt pusterum i en travl hverdag og giver lige et ekstra skud energi. Men ingen kaffe uden kaffefilter! Mange arbejdspladser har en kaffemaskine med en kolbe – det kræver kaffefiltrer.

 

Kaffe kan hjælpe dig gennem en lang arbejdsdag, husk et kaffefilter!

Sørg for altid at have nok kaffefiltrer liggende, de bliver brugt, hurtigere end du tror. Forestil dig skuffelsen ved at have gået og glædet sig til dagens første kop kaffe for så at opdage, at der ikke er flere kaffefiltre. Kaffe er stimulerende og energigivende, derudover kan det være, at du får en sludder med en kollega ved kaffemaskinen eller lige får hilst på en, du ellers ikke ville have set. Der er mange fordele ved en kaffemaskine på arbejdet, der hurtigt kommer til at fungere som samlingspunkt for de ansatte. Det eneste, I skal huske, er at købe rigeligt med friskkværnet kaffe og kaffefiltre.

 

Klik her, og køb det perfekte kaffefilter

 

Find mere herinde:

Mayland skaber sammenhæng, mening og overblik over tiden

Har du styr på alle dine papirer? Køb arkivskabe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]