Hold orden i dine breve med flotte brevbakker
Hold orden i papirerne med brevbakker til kontoret (foto: kontorting.dk)

Hold orden i papirerne med brevbakker til kontoret (foto: kontorting.dk)

Mange har et hav af breve og løse papirer liggende, og det kan hurtigt blive uoverskueligt. Samtidig gider man heller ikke, at bruge tid på at sætte dem i mapper, hvis man hurtigt skal kunne finde dem frem. Derfor kan en brevbakke være særligt smart. Med en brevbakke kan man nemlig både holde orden i sine breve og andre løse papirer, og samtidig sørger man for hele tiden, at have dem lige ved hånden. Dette gør, at man hurtigt kan finde dem frem, hvis man eksempelvis får besøg af en kunde.

 

Hold orden med brevbakker

At man har orden i tingene, og ikke skal bruge en evighed på at finde kundens papirer frem, vil helt sikkert være noget, der får dig til at fremstå professionel. Mange forbinder nok en brevbakke med en kedelig, åben plastikkasse, som kan fås i forskellige farver. Og derfor er det ikke noget, som de ønsker at have stående på kontoret eller på deres skrivebord i hjemmet. Men sådan behøver det faktisk ikke at være. Brevbakker fås nemlig i mange vidt forskellige designs og udseender, og du vil helt sikkert kunne finde en, som du synes er flot.

 

En brevbakke behøver ikke at være kedelig

Hvis man selvfølgelig blot ønsker at have en brevbakke, der fungerer efter funktionen, og man derfor ikke går så meget op i hvordan den lige ser ud, kan man sagtens nøjes med en brevbakke i plastik. Specielt hvis den bare skal bruges på kontoret. Men hvis man investerer lidt mere, kan man få en brevbakke, som faktisk er rigtig flot at have stående fremme. Brevbakker i træ er nemlig nydelige og de kan fås i flere forskellige farver træ. Hvis du har mange breve liggende, kan du få en brevbakke med tre niveauer, så du har masser af plads til dine breve. Denne løsning er smart, idet den ikke fylder meget mere end en enkelt brevbakke. Og hvis du omvendt bare har brug for, at have opbevaret nogle få breve, kan en brevbakke i ét niveau være rigeligt for dig.

Se eksempelvis udvalget af brevbakker hos kontorting.dk

 

Læs også:

En regnemaskine gør det nemmere at navigere i tallene

Mayland skaber sammenhæng, mening og overblik over tiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]