Få inspiration til at bruge altaner bedst muligt
altan (foto: minaltan.dk)

Udlev havedrømmen i miniformat med en altan (foto: minaltan.dk)

Altaner er en udbygning af huset og derfor også noget, som du burde kunne bruge året rundt – og det kan du faktisk også! Der er mange muligheder, for at bruge en altan på en god måde. I denne tekst er samlet god og spændende inspiration til at bruge din altan bedst muligt på.

 

Altaner fungerer godt som:

– Et sted at spise om sommeren: Sørg for at du kan have plads til at spise på altanen. Det er dejligt og hyggeligt, når solen skinner. Når den ikke gør – eller når det bare blæser lidt for meget, så er det en mulighed at sætte noget skærmende op, således du kan få mere ud af altanen. Folk med lidt for små altaner, kan nøjes med at åbne dørene godt op og spise lige indenfor. På den måde får man stadig glæden af den friske luft og solskin

– Have: Viste du, at du nemt kan bruge din altan som en lille urtehave? Du kan faktisk også have grøntsager på altanen. Du skal bare have planterne i krukker, og her er det bare med at være kreativ. Selvom du ikke har meget plads, så kan du eksempelvis have blomsterkasser med krydderurter eller salathoveder.

– Et sted  at tørre tøj: Udendørs tøjtørring er ikke forbeholdt de med have. Du kan sagtens opsætte nogle tørresnore, hvor du kan tørre tøj på.

 

Få lavet altaner professionelt

Du kan ikke selv sætte en altan op. Det er nødvendigt med professionelle. Dem finder du mange af, men nogle rigtig gode er Min Altan. De har altaner og kan også sætte dem op. Du skal bare finde ud af, hvor du vil have altanen og hvilken type, du vil have, sætter de den op for dig.

Læs mere på deres hjemmeside, der er www.minaltan.dk.

 

Kig også herinde:

Find eller byg din personlige altan i galvaniseret stål

Altaner er med til at udnytte din boligs fulde potentiale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]