En tallerkenrække passer skønt ind i de fleste hjem
Gør hjemmet hyggeligere (foto traevarer.dk)

Gør hjemmet hyggeligere (foto traevarer.dk)

Det er de små detaljer, der er med til at skabe et hjem. Et hjem er nemlig meget mere end det rent funktionelle. Et hjem er de detaljer, der er blevet investeret i det, ligesom det også afhænger af en særlig personlig, der sætter det hele sammen. Uden en personlig smag til at hægte det hele sammen, får man et upersonligt og kedeligt hjem. Smag er altså ikke noget man bare lige kan købe sig til. Omvendt afhænger fremstiller det et slags personligt værdisæt, alt det man selv står for. En tallerkenrække, for eksempel, i en flot og lys træsort vil uden tvivl gøre indtryk på både gæster og beboere.

Træ og stål

Træ, og især de lysere træsorter, bliver i disse tider brugt flittigt. Især den skandinaviske designstil har fundet stor interesse i at anvende naturlige materialer som for eksempel træ. Træ tilføjer en slags naturlighed, en slags afbalancerende og hyggelig ro til hjemmet, som mange måske modernistiske boliger står og mangler. Kombinationen af stål og træ er især flot. En tallerkenrække af træ vil derfor stå ganske flot, hvis den er placeret i køkkenet, side om side med elementer af børstet stål og ru overflader. Det vil give køkkenet et helt særligt præg, hvis man kombinerer materialer af organisk og uorganisk art.

Detaljens magt

En tallerkenrække er selvfølgelig blot en detalje. Men som introduktionen kort behandlede, er det i detaljerne, at stilen først bliver lagt. Ved at have øje for, hvordan de forskellige materialer spiller ind overfor hinanden, vil man hurtigt finde sig til rette i en stil. Det handler med andre ord om at anvende de allerede eksisterende materialer. Stål og træ spiller godt sammen, og er heldigvis også materialer, der findes i de fleste hjem. Den minimale stil trækker smukt på naturen og på simpliciteten.

Læs meget mere om en tallerkenrække her

 

Find flere tilbud på tallerkenrækker her:

Dit hjem kræver en personlig stil – få en tallerkenrække

En tallerkenrække pryder hjemmets køkken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]