En smart skammel fylder ingenting, og så er den hyggelig
Det bedste møbel (foto traevarer.dk)

Det bedste møbel (foto: traevarer.dk)

En smart skammel kan bruges og være til gavn i alle hjem. Den kan bruges til stort set alt. Ikke nok med at den kan fungere som en ekstra siddeplads til børn og de unge og friske, når man lige står og mangler en stol. Ja, så kan den da sagtens stå til pynt i hjørnet eller bruges som sengebord, når man ikke lige skal bruge den til at sidde på. På denne måde kan du således være sikker på, at den ikke står og bare er i vejen og til gene.

 

Det smarte ved en skammel er, at den kan være overalt

Desuden hvis du har en smart lille skammel, så kan du også slippe for at du skal bukke dig hele vejen ned og få ondt i ryggen, når du skal tømme og fylde vaskemaskinen og tørretumbleren, hvis de står på gulvet. Du kan bare placere den lille skammel foran og sidde ned, mens du ordner vasketøj. Eller hvis der eksempelvis ikke er så megen plads ude i køkkenet, hvor I sidder og spiser, så kan den yngste i familien da nemt lige sidde for bordenden på en smart skammel, mens I sidder og hygger jer over maden.

 

Der findes mange smarte skamler af mange forskellige slags

Uanset hvor stor eller lille, eller hvor mange ben, du synes, din skammel skal have. Eller hvis du endnu ikke er helt sikker på, hvad det skal være for en skammel, så er der mange muligheder at vælge i mellem. Skal den have tre eller fire ben? Skal den bare lige bruges til, at du lige kan nå den øverste hylde ude i køkkenet. Den kan også bruges til pynt, hvor du eksempelvis kan placere en fin blomst eller nogle stearinlys på, så der kommer lidt mere liv og personlighed til din bolig.

 

Klik her for at finde den mest smarte skammel til dig og dit hjem

 

Se mere:

En tallerkenrække pryder hjemmets køkken

Et vitrineskab er klassisk i en moderne tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]