En elevationsseng tager højde for dine behov
En dejlig elevationsseng (foto Dunlopillo.dk)

En dejlig elevationsseng (foto Dunlopillo.dk)

Elevationssenge er bedre end almindelig senge. Det er der mange årsager til, men den vigtigste og mest væsentlige er, at en elevationsseng tager højde for den enkeltes behov. Den kan simpelthen tilpasses din krop, så du får din skønhedssøvn. Med en fjernbetjening eller APP kan din seng indstilles efter, om du skal sidde og læse en bog, se TV i sengen eller bare sove.

 

God til både læsning og at få benene op

Med en elevationsseng kan du sammensætte den løsning, der passer allerbedst til det, du skal bruge din seng til. Du kan selv vælge, hvilken størrelse, madrastype, motorsystem og funktioner, som din elevationsseng skal have. Det gør din elevationsseng til din helt egen, personlige seng. Ikke nok med, at du sover som en drøm i en elevationsseng, så kan den også have helbredsmæssige virkninger. Lider du eksempelvis af dårlig ryg, så er det vigtigt, at du ligger ordentligt, når du sover, eller lider du af sovende ben, så kan du hæve fodenden på din elevationsseng, så blodtilførslen øges. Der er altså mange, gode grunde til at vælge at investere i en elevationsseng.

 

En elevationsseng husker dig

Du kan via APP’en til din elevationsseng gemme dine yndlingspositioner. APP’en kan huske 3 forskellige positioner. Det betyder, at du ikke behøver at finde din yndlings siddeposition eller liggeposition, når du kommer sent hjem fra arbejde, for din elevationsseng kan simpelthen huske dig. Det gør derfor APP’en til en smartere og mere funktionel løsning end den traditionelle fjernbetjening. Så gør dig selv en tjeneste og download APP funktionen til din smartphone eller tablet – så har du din elevationsseng lige ved hånden.

Hvis du vil vide mere om en elevationsseng, så klik her.

 

Se også:

Frigiv plads – udnyt pladsen under madrasser

Køb en ordentlig seng til dit barn – køb en junior seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]