Brug det rigtige fotopapir til din printer
Papir til finere print er også vigtigt at have (foto: kontorting.dk)

Papir til finere print er også vigtigt at have (foto: kontorting.dk)

Når man skal udskrive noget, bruger man som regel bare almindeligt hvidt papir. Dette vil også i mange tilfælde være tilstrækkeligt, da det måske bare er et dokument, der skal skrives under på eller en billet, der skal kunne fremvises på en rejse. Men hvis man skal bruge det man udskriver til noget mere, eksempelvis til en gave, kan det være en god ide, at bruge rigtigt fotopapir i stedet for almindeligt hvidt papir. Der er nemlig stor forskel på udseendet af disse to typer papir.

Print dine egne billeder med fotopapir

Når man har taget nogle helt unikke billeder på sin ferie, kan man vælge at få dem fremkaldt. Men dette er ofte temmelig dyrt, og det kan også være besværligt, fordi man skal vente på at de kommer. Ønsker man at få fremkaldt billederne med det samme og når man har lyst, kan man vælge at udskrive dem med sin egen printer på rigtigt fotopapir. Dette vil give helt unikke billeder.

 

En ejendomsmægler skal kun bruge rigtigt fotopapir

At der er stor forskel på, om man vælger at bruge almindeligt hvidt papir i sin printer, eller om man køber det helt rigtige fotopapir, ses tydeligt. Derfor vil man heller ikke kunne narre kunderne, når de eksempelvis står og kigger på en salgsopstilling hos en ejendomsmægler. Hvis man ønsker at gøre et hus så attraktivt som overhovedet muligt, er det vigtigt at billederne fremstår helt fantastiske. Dette kan kun lade sig gøre, hvis man udskriver dem på rigtigt fotopapir. Derfor bør ejendomsmæglere kun benytte sig af rigtigt fotopapir, når de laver en salgsopstilling til deres butiksvindue. Det giver heller ikke nogen mening, at man bruger så lang tid på at tage de helt rigtige billeder af huset, hvis man efterfølgende blot udskriver det på almindeligt hvidt papir.

Brug derfor rigtigt fotopapir i din printer, find det her.

 

Kig videre herinde:

Har du styr på alle dine papirer? Køb arkivskabe

Mayland skaber sammenhæng, mening og overblik over tiden

Categories: Kontor | Tags: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]