Brevbakker kan spare firmaet tid og penge
Brevbakker til kontoret (foto: kontorting.dk)

Brevbakker til kontoret (foto: kontorting.dk)

I en tid, hvor konkurrencen er hård, og kunderne hurtigt kan finde frem til den bedste, billigste og mest kvalificeret leverandør eller samarbejdspartner, så er det vigtigt for alle virksomheder at være helt fremme i skoene og især have styr på de administrative små opgaver, som skal sikre, at forretningen kører smertefrit og gnidningsløst. Nogle gange kan de mest simple arbejdsopgaver være dem, der har størst effekt. Det kan for eksempel være en klar fordeling af opgaverne og nogle simple redskaber, der kan gøre det organisatoriske arbejde nemmere og dermed mere effektivt. Dette kunne for eksempel være noget så klassisk som en brevbakke. Det lyder måske ikke af så meget, men det er et simpelt værktøj, der kan betyde meget.

Brevbakkerne har stadig deres plads på arbejdspladserne

Selvom den teknologiske udvikling har medført, at meget kommunikation foregår over elektroniske platforme, som e-mail, sms og interne beskedsystemer, så er der stadigvæk en del virksomheder, der er afhængige af en række dokumenter og korrespondancer, som fungerer bedst i papirform. Dette er for eksempel følgesedler i forbindelse med en forsendelse, ansættelseskontrakter, der skal underskrives eller noget helt tredje. Derfor kan det være en god idé at have et værktøj, der kan holde styr på alle papirerne og brevene. Dette kan for eksempel være en brevbakke. Dette er ganske simple kasser, der kan stables ovenpå hinanden og sættes side om side. Dette kan skabe en form for overblik over og inddeling af de forskellige papirer.

Både til breve og andre vigtige dokumenter

Normalt vil man med små skilte kunne indikere, hvad de forskellige brevbakker skal bruges til. Det kunne for eksempel være en brevbakke til alt udgående post eller en brevbakke til hver enkelt medarbejder, hvor de kan modtage deres post eller interne dokumenter. Nogle gange er det også et godt redskab i forbindelse med midlertidig inddeling, inden at de forskellige papirer skal arkiveres i et arkivskab.

 

Hvis du gerne vil vide mere om de smarte brevbakker, så kan du læse mere her

 

Læs også

Med det helt rigtige arkivskab bliver arbejdet til en leg

Med det helt rigtige arkivskab bliver arbejdet til en leg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]