Bliv inspireret til indretning af din bolig
BOLIG DESIGN

Boligindretning er noget flere og flere går op i. Det hænger selvfølgelig sammen med den større interaktion på tværs, som er muligt igennem internettet, hvor boligidealer bliver smidt i hovedet på en hele tiden. Men mange steder finder man også god inspiration til egen indretning og mange platforme kan dog noget her i form af at dele ideer og kreative løsninger. En af de helt store platforme i denne sammenhæng er det sociale medie Instagram, hvor man kan følge andre efter interesser og det fx efter boligindretning. Et andet sted som egentlig bare er en stor platform af inspiration og gode ideer er Pinterest, hvor man tilføjer sider ud fra ens interesser og hvad man ønsker at følge. Og så er der også de gode gamle boligmagasiner, som mange stadig køber, da man her finder inspiration og måder at sammensætte og tænke boligindretning på ud fra specifikke ting, man her vil kunne købe.

Vi ser flere som laver et privatlån for at få nyt til boligen, flere låner helt op til 100.000 kroner eller mere, for få boligen ført op til tidens mode og trends inden for design, Udtaler Peder Mejdal fra www.scandilån.com, der sammenligner lån for danskerne.

Boligindretning kan gøres på utallige måder

Der er ikke en rigtig måde at indrette sig på i sin bolig eller en rigtig at gøre ting på og sammensætte stilarter på. Det er helt op til en selv, hvordan man gør. Brug din personlige stil og vær ikke bange for at skabe dit helt eget design. Der findes utallige måder at indrette sig på og det er helt op til en selv, hvad man finder for bedst. Tag for eksempel naturen med indenfor, brug naturen, bliv inspireret af naturen og brug naturmaterialer. Find genbrugsmøbler og upcycle sjove gamle ting eller gå med på DIY bølgen. Gå all in i IKEA hvis det er det, du ønsker eller kombiner både nye og gamle ting, som kan komplimentere hinanden. Find skøre og kreative løsninger og vær ikke bange for at eksperimentere lidt og bruge lidt farver rundt omkring. Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser.

Skab en personlig boligindretning

For mange kan det være svært at finde frem til ens egen personlige stil, når det kommer til boligindretning, hvorfor mange går med på de bølger, der nu engang er. Men det behøves ikke at være så svært, for det handler blot om også at have tålmodigheden til at finde lige præcis de særlige ting, man godt kan lide og ikke bare gå med det første og det bedste. Det kan kræve at man kigger lidt rundt omkring og finder inspiration, før man finder frem til, hvad man ønsker og hvad ens stil egentlig er. Men har man noget særlig som kendetegner ens stil og peronlighed, så få det frem i indretningen og fremhæv netop disse særlige ting. For der skal ikke nødvendigvis så meget til, for at skabe en helt personlig boligindretning.

 

Categories: Boligindretning |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]