Altaner er med til at udnytte din boligs fulde potentiale
altan (foto: minaltan.dk)

En altan har man glæde af hele året (foto: minaltan.dk)

Altaner er fortsat stigende i populariteten hos landets boligejere. Dette skyldes den excellente mulighed for at kunne udnytte en boligs fulde potentiale uden at skulle tage fra grundarealet. Uanset om man bor i et boligkompleks af mindre lejligheder eller om man bor i egen villa, så er der en altantype, som passer til alles behov. Du finder nemlig også altaner specielt velegnet til lejligheder, hvor generne for de andre beboere er til et minimum.

 

Altaner til flere behov

Du kan som udgangspunkt vælge imellem to typer af altaner, herudfra findes der selvfølgelig et hav af variationer, og altaner kan altid specialdesignes så de passer til netop din bolig og din personlige stil. Den ene type altan giver mulighed for lidt ekstra gulvplads. Det er en fritsvævende konstruktion, som er fastmonteret til boligens ydermur. Den optager ingen plads på det fysiske grundareal og er der vældig populær, såfremt man har fin med afstand til den næste bolig. Med disse typer altaner kan du udnytte altanens potentiale – eksempler på, hvordan en altan bliver brugt er som en minigårdhave, et lille hvilested i solen og et sted, hvor man kan nyde sin croissant ved café bordet om sommeren. Gulvet lægges med træbrædder og selve værnet kan være enten beton, galvaniseret stål eller glas. Du har mange muligheder for at kombinere de forskellige design til at gøre altanen til din helt egen.

 

Dyrk din egen byhave

Denne altan giver dig mulighed for at bringe lyset helt ind i stuen, forøge dit boligareal samtidig med at du får en let måde at lufte ud på og nyde den helt friske luft. Den anden type altan kaldes en fransk altan. Her er der ingen gulvplads, og altanen er derfor specielt velegnet til lejlighedskomplekser, hvor afstanden til over- og underbo er lille. En fransk altan består af to elementer. En indadgående dør samt et omkransende beskyttende værn, der er fastmonteret på ydermuren. Også her kan altanen specialdesignes efter dine behov. Du kan til hver en tid afprøve den smarte designguide på hjemmesiden, og se hvordan altantyper, materialer og designmuligheder kan se ud, for lige præcis din drømmealtan.

 

Læs mere om altaner her

 

Kig videre i disse indlæg:

Køb en ordentlig seng til dit barn – køb en junior seng

Indret dig med respekt for historien med vitrineskabe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

[TOP]